• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Sportmassage

Een behandeling sportmassage richt zich op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren om zo herstel en ontspanning te bevorderen.

Sportmassage

Sportmassage

Vermoeidheid, stress, overbelasting kunnen bij iedereen klachten aan de spieren veroorzaken. Een sportmassage helpt dan. 
Bij een sportmassage krijgen de spieren een stevige, stimulerende massage die het herstel van de spieren bevordert. De diepe vorm van masseren is gericht op het optimaal stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Het lichaam is dan in staat om de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. De spieren herstellen en voelen soepeler aan. Het lichaam voelt fitter en ontspannen.

 

Indicaties

  • Voor iedereen met stijve en gespannen spieren
  • Na of voor het leveren van een sportprestatie.
  • Ter ontspanning van gepannen spieren

Behandeling

Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd, wat zorgt voor een sneller herstel van de spieren en het lichaam. Sportmassages kunnen preventief worden gebruikt, maar ook een paar dagen na een flinke inspanning. Bij blessures zorgen sportmassages voor een sneller herstel.

Afspraak maken

Alleen bij Fysiotherapie Alkemade Roelofarendsveen

Monique van Ammers
Monique van Ammers Sportinstructeur, Sportmasseur
BIG: nvt
De beste zorg dichtbij

De beste zorg dichtbij

Persoonlijke aandacht en individueel behandelplan

Onze therapeuten inventariseren goed waar u precies tegenaan loopt en houden hierbij zo veel mogelijk rekening met wat er in uw omgeving speelt, zodat het behandelresultaat ook na de behandeling wordt vastgehouden.

Altijd de beste zorg bij u in de buurt

Er is altijd wel een van onze kwaliteitspraktijken bij u in de buurt.

Zinnige zorg op de juiste plaats

Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en hun specialisatie. Wij streven naar de beste specialistische zorg, op maat voor u.