• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

PACA-Poldermeesterplein

Onze vestiging in Aalsmeer Oost bevindt zich in het Gezondheidscentrum Poldermeesterplein. In dit multidisciplinaire centrum werken wij samen met huisartsen, psychologen en dietisten. Door het gezamelijk werken in een centrum zijn er korte lijnen tussen de diverse disciplines

Geriatriefysiotherapie Valpreventie Kinderfysiotherapie

Geriatriefysiotherapie Valpreventie Kinderfysiotherapie

9.2

Klanten geven ons gemiddeld een 9.2

Gebaseerd op 794 beoordelingen

De specialisaties op deze locatie

  • Fysiotherapie
  • Kinderfysiotherapie
  • Geriatriefysiotherapie
Fysiotherapie

Bij Paramedisch AdviesCentrum Aalsmeer (PACA) kunt u terecht voor fysiotherapie in de breedste zin van het woord.

Wij zijn er trots op dat onze praktijk is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie, wat betekent dat u gegarandeerd de beste fysiotherapeutische zorg krijgt die er is. Het Keurmerk Fysiotherapie is een door zorgverzekeraars erkend kwaliteitsregister.

Lees meer
Fysiotherapie

Kinderfysiotherapie is gespecialiseerd in het gebied van het bewegend functioneren van kinderen en jeugdigen tussen 0 en 17 jaar. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dat goed en bijna ongemerkt. Maar bij sommige kinderen duurt het langer of wijkt dit af van het gebruikelijke. Dit kan kinderen belemmeren in hun ontwikkeling. Ze hebben meer oefening nodig om een bepaalde vaardigheid onder de knie te krijgen, of ze moeten leren met minder mogelijkheden zo optimaal mogelijk te bewegen. Al deze kinderen kunnen baat hebben bij behandeling door de kinderfysiotherapeut.

Het kind kan door middel van verwijzing of op eigen verzoek (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie) bij de kinderfysiotherapeut komen. Er volgt een intake en door middel van onderzoek en gestandaardiseerde tests krijgt de kinderfysiotherapeut een volledig beeld van het motorisch niveau. Informatie van ouders, leerkracht, huisarts en andere betrokkenen speelt hierbij een belangrijke rol. De kinderfysiotherapeut bespreekt de bevindingen met u en stelt een behandelplan op. De behandeling kan individueel of in groepsverband (Fitkids) plaatsvinden.

Lees verder

Mensen die ouder worden en de beweeglijkheid van hun lichaam zien afnemen, komen doorgaans in aanraking met fysiotherapie voor ouderen. De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek.

Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, of een gebroken heup, verschijnselen vertonen van ouderdom. De geriatriefysiotherapeut werkt vanuit pecifieke kennis over de doelgroep en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

 

Lees meer
Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Lakenblekerstraat 2
1431 GG Aalsmeer

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 0297-230960

Mailadres

U kunt ons mailen naar: info@paca.nu

Afspraak maken