• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

PACA-Rameaulaan

Onze vestiging in rameaulaan staat midden in de wijk Hormeer en heeft de kenmerken van een buurtpraktijk die makkelijk bereikbaar is voor mensen in de directe omgeving.

 

Haptotherapie  Acupunctuur

Haptotherapie Acupunctuur

9.2

Klanten geven ons gemiddeld een 9.2

Gebaseerd op 794 beoordelingen

De specialisaties van Paramedisch Advies Centrum Aalsmeer

  • Fysiotherapie
  • Haptotherapie
Fysiotherapie

Bij Paramedisch AdviesCentrum Aalsmeer (PACA) kunt u terecht voor fysiotherapie in de breedste zin van het woord.

Wij zijn er trots op dat onze praktijk is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie, wat betekent dat u gegarandeerd de beste fysiotherapeutische zorg krijgt die er is. Het Keurmerk Fysiotherapie is een door zorgverzekeraars erkend kwaliteitsregister.

Lees meer
Fysiotherapie

Haptotherapie

Als er een balans is tussen wat je voelt, wat je denkt en hoe je ernaar handelt, geeft dat richting in je leven. Het helpt je om je eigen weg te vinden.

Ons lichaam beschikt over een geheugen van denk-, gevoels- en gedragservaringen. Zo ontstaat er een basispatroon van omgaan met situaties. Deze werken door in alle dimensies van het leven. Haptotherapie kan helpen om uit te zoeken wat je al kunt en wat je nog moet leren, voor jezelf en in contact met anderen.

Door middel van gesprekken, ervaringsoefeningen en aanraking op de bank worden je basispatronen voelbaar en inzichtelijk voor jezelf. Door deze te onderzoeken, te ervaren en erover te praten kun je patronen gaan herkennen die vroeger nodig waren en nu voor belemmeringen in je leven zorgen. Hierdoor kun je de balans vinden of herstellen tussen voelen, denken en handelen.

Team van Paramedisch Advies Centrum Aalsmeer

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Rameaulaantje 1

1431XW Aalsmeer

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 0297-230960

Mailadres

U kunt ons mailen naar: info@paca.nu

Afspraak maken