• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Werken bij ons

Leuk dat je geïnteresseerd bent in één van de vacatures die wij hebben.

Je komt terecht in een gemotiveerd, enthousiast team van collega’s. Dagelijks zijn wij gezamenlijk bezig om de patiënt de meest adequate en hoogst mogelijke kwalitatieve zorg te bieden.

 

Laten wij ons even voorstellen.

PACA Fysiotherapie (Aalsmeer), Fysiotherapie Dekker(Amstelveen), Fysiotherapie Alkemade (Roelofarendsveen) en Fysiotherapie Joosten (waddinxveen& Moerkapelle) zijn vooruitstrevende kwaliteits praktijken die intensief samenwerken in de FGN regio MiddenWest.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten, gemotiveerde collega's en vakmensen die onze organisatie naar een hoger niveau willen tillen. 
Of je nou net afgestudeerd bent, jarenlange ervaring hebt of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging; bWij zijn op zoek naar jou!

Onze werkzijze wordt gekenmerkt door multidisciplinaire samenwerking met andere disciplines binnen de gezondheidszorg en daar buiten. Hierbij moet je denken aan universiteiten, hoge scholen en ziekenhuizen waar wij participeren in onderzoeken en studies. Tevens zijn wij stage adres voor verschillende hogescholen.

Open sollicitatie bij PACA

Mocht er op dit moment geen vacature beschikbaar zijn, maar denk je dat jij bij ons team past en lijkt het je leuk ons team te versterken?

Stuur dan een open sollicitatiebrief met CV naar ons op via de mail op info@paca.nu

 

 

PACA is onderdeel van Fysiogroep Nederland (FGN)

Fysiogroep Nederland is een landelijke organisatie van kwalitatief toonaangevende fysiotherapie praktijken, met een duidelijk doel: Zoveel mogelijk mensen ondersteunen in hun wens gezond en vitaal te worden en te blijven. Wij zijn therapeuten die willen investeren in patiënten, medewerkers, innovatie en ondernemerschap om kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan onze patiënten.

Ook bij andere praktijken binnen ons landelijke netwerk zijn vacatures misschien voor jou of een collega die je kent in je eigen netwerk.

Ga naar werken bij FGN