• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Werken bij ons

Leuk dat je geïnteresseerd bent in één van de vacatures die wij hebben.

Je komt terecht in een gemotiveerd, enthousiast team van collega’s. Dagelijks zijn wij gezamenlijk bezig om de patiënt de meest adequate en hoogst mogelijke kwalitatieve zorg te bieden.

 

Laten wij ons even voorstellen.

Paramedisch Adviescentrum Aalsmeer (PACA) is is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Amstelland op het gebied van kwalitatief hoogwaardige paramedische dienstverlening. Al jaren beweegt en inspireert PACA mensen met gezondheidsproblemen om deze samen met ons aan te pakken.

Een doelgerichte, actieve aanpak waarin de patiënt centraal staat is dan ook synoniem voor de wijze waarop PACA naar gezondheid kijkt. Binnen ons centrum zijn alle fysiotherapeutische specialismen aanwezig.

Daarnaast werken wij ook nauw samen met diversen andere disciplines binnen de gezondheidszorg en daar buiten. Hierbij moet je denken aan universiteiten, hoge scholen en ziekenhuizen waar wij participeren in onderzoeken en studies. Tevens zijn wij stage adres voor verschillende hogescholen.

 

Open sollicitatie bij PACA

Mocht er op dit moment geen vacature beschikbaar zijn, maar denk je dat jij bij ons team past en lijkt het je leuk ons team te versterken?

Onze actuele vacatures

Onze actuele vacatures

PACA is onderdeel van Fysiogroep Nederland (FGN)

FGN is een landelijke organisatie van kwalitatief toonaangevende fysiotherapie praktijken, met een duidelijk doel: Zoveel mogelijk mensen ondersteunen in hun wens gezond en vitaal te worden en te blijven. Wij zijn therapeuten die willen investeren in patiënten, medewerkers, innovatie en ondernemerschap om kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan onze patiënten.

Ook bij andere praktijken binnen ons landelijke netwerk zijn vacatures misschien voor jou of een collega die je kent in je eigen netwerk. Wil je kijken welke vacatures dat zijn ga dan naar  https://fgn.recruitee.com/