• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van 'veel gestelde vragen'. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

 

1. Hoe gaat het met de rekening nadat ik een behandeling heb gehad?

De rekening gaat indien u aanvullend verzekerd bent en wanneer de behandeling onder de basisverzekering valt, direct naar de verzekering. 

Wanneer u geen aanvulllende verzekering heeft, of als de verzekering volledig is gebruikt, zult u de rekening thuis ontvangen of per Pin kunnen betalen.

2. Wat moet ik meenemen naar de (eerste) behandeling?

Wij vragen u een (grote) handdoek mee te nemen. Als u voor een training komt vragen wij u makkelijk zittende (sport)kleding te dragen of mee te nemen. Bij de eerste afspraak in ons centrum vragen wij u een ID bewijs mee te nemen

3. Heb ik een verwijzing nodig voor fysiotherapie

Nee, in principe kent de fysiotherapeut een directe toegankelijkheid. U kunt zich dus zelf melden voor therapie. Voor sommige (chronische) aandoeningen is er wel een diagnose en een verwijzing nodig door een huisarts of specialist. 

4. Hebben jullie een contract met alle verzekeraars?

Ja, wij hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. 

5. Hoeveel behandelingen heb ik nog?

Wij kunnen zien hoeveel behandelingen u in uw aanvullende verzekering heeft zitten per jaar. Wij kunnen echter niet zien of u elders al behandeld bent dit jaar. U bent dus zelf verantwoordelijk om het aantal behandelingen dat bij de verzekering is gedeclareerd bij te houden. Indien uw aanvullende verzekering volledig is gebruikt, ontvangt u een rekening die u zelf moet betalen. De gehanteerde tarieven staan hier:

6. Valt fysiotherapie ook onder mijn eigen risico?

Wanneer de fysiotherapeutische behandeling onder de aanvullende verzekering valt, dan telt dit niet mee voor het eigen risico.

Wanneer de fysiotherapeutisch behandeling onder de basis verzekering valt (chronische indicatie) dan tellen de behandelingen vanaf de 21e behandeling mee voor uw eigen risico.

7. Wat is een niet nagekomen afspraak?

Een niet nagekomen afspraak is een afspraak die minder dan 24 uur van tevoren is afgezegd of een afpsraak die is vergeten. Deze afspraak wordt als "niet nagekomen afspraak"bij u zelf in rekening gebracht. Deze afspraak mogen wij niet declareren bij uw verzekering.

8. Is de praktijk rolstoeltoegankelijk?

Al onze lokaties zijn rolstoeltoegankelijk.

Vraag stellen

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag.