• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Geriatriefysiotherapie

Fysiotherapie voor de kwetsbare oudere patiënt met complexe gezondheidsproblematiek

Alleen in zonze vestigingen in Aalsmeer en Amstelveen

Geriatriefysiotherapie

Geriatriefysiotherapie

Mensen die ouder worden en de beweeglijkheid van hun lichaam zien afnemen, komen doorgaans in aanraking met fysiotherapie voor ouderen. De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten/patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek.

Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson, of een gebroken heup, verschijnselen vertonen van ouderdom. De geriatriefysiotherapeut werkt vanuit pecifieke kennis over de doelgroep en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

 

Wat doen we

Wat doen we

Een geriatriefysiotherapeut verzorgt ook preventieve zorg. Hierbij wordt vaak oefentherapie ingezet om de oudere in conditie te houden ter preventie van problemen in het dagelijks functioneren. Samen met de geriatriefysiotherapeut gaat u in gesprek over uw gezondheidsproblemen. Er wordt samen een plan opgesteld om uw doelen te behandelen. Regelmatig worden er evaluaties uitgevoerd om de voortgang van de doelen te bespreken en te evalueren.

Afspraak maken
De beste zorg dichtbij

De beste zorg dichtbij

Persoonlijke aandacht en individueel behandelplan

Onze therapeuten inventariseren goed waar u precies tegenaan loopt en houden hierbij zo veel mogelijk rekening met wat er in uw omgeving speelt, zodat het behandelresultaat ook na de behandeling wordt vastgehouden.

Altijd de beste zorg bij u in de buurt

Er is altijd wel een van onze kwaliteitspraktijken bij u in de buurt.

Zinnige zorg op de juiste plaats

Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en hun specialisatie. Wij streven naar de beste specialistische zorg, op maat voor u.