• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Algemene info bij ons beweeg aanbod

Algemene info bij ons beweeg aanbod

Algemene informatie
Voorafgaand aan de trainingen wordt de fysieke gezondheid in kaart gebracht en een trainingsschema op maat opgesteld.
Bent u onder behandeling dan vindt dit tijdens een behandeling plaats.
Bent u niet onder behandeling dan wordt een intake met fysieke testen uitgevoerd (2 behandelingen uit de aanvullende verzekering of op eigen kosten).

Tijdens de training wordt gewerkt aan de individuele doelen en daarnaast wordt gezamenlijk een circuittraining gedaan voor het verbeteren van de algemene fysieke belastbaarheid.

De trainingen onder begeleiding vinden in groepsverband plaats op een vaste tijd.
Na de eerste periode van 3 maanden trainen vindt er eenmalig een  evaluatie plaats (2 behandelingen uit de aanvullende verzekering of op eigen kosten) om te kijken of de training  beantwoord aan uw wensen en doelen.

Daarna kunt u naar behoefte een afspraak maken voor een evaluatie moment.

Heeft u geen aanvullende verzekering (meer) dan kost de intake:
60 minuten met fysieke testen                               € 56,00

Heeft u geen aanvullende verzekering (meer) dan kost de evaluatie:
30 minuten zonder fysieke testen                          € 28,00                 dit is alleen een evaluatief gesprek
60 minuten met fysieke testen                               € 56,00

Met onze trainingsmogelijkheden willen we u ondersteunen bij het starten met sporten of bij het blijven sporten. Een trainingsabonnement kan heel zinvol zijn als aanvulling op een fysiotherapie traject. Een trainingsabonnement kan een opstap zijn tot het hervatten of het opstarten van het sporten, veilig en verantwoord. Ook kunnen onze trainingsabonnementen helpen om u blijvend aan het sporten te houden.

Onze oefenzaal is geschikt voor kleine groepen en persoonlijke aandacht. Deze persoonlijke aandacht en medische kennis vanuit de fysiotherapeuten (of fysiotherapeuten in opleiding) kan het verschil maken tussen blijven sporten en vitaal zijn of terugvallen in lichamelijke klachten.

We hebben vier verschillende abonnementen. Het verschil in abonnementen zit in: Hoe vaak sporten per week, begeleid of onbegeleid en de prijs per maand. 

Kies het abonnement dat het beste bij u past. Vraag uw fysiotherapeut of het secretariaat voor advies. 

Aanmelden kan bij het secretariaat. Hier kunt u een inschrijfformulier, voorwaarden, automatisch incasso en informatie over groepen en zelfstandig trainen krijgen.