• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Over FGN Midden West

Fysiogroep Nederland (FGN) bestaat uit 8 regionale praktijken die samen meer dan 100 locaties hebben door heel Nederland.

PACA is de regiopartner voor Midden West Nederland waaronder 10 locaties vallen waar u de beste persoonlijke zorg krijgt

We bundelen onze kennis en ervaring om een kwalitatieve marktleider in fysiotherapie te bouwen. Wij geloven dat we met de juiste mensen en een gezamenlijke visie goede en betaalbare zorg kunnen bieden die voor iedereen toegankelijk is. Dit doen we door onze cliënten centraal te zetten, talent binnen de organisatie te ontwikkelen, vooruitstrevend te zijn in de zorg die we verlenen, te bouwen aan een professionele organisatie en onze onderneming goed te positioneren in de eerstelijn.

Over PACA

Over PACA


De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van houding- en bewegingsproblemen. PACA is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Amstelland op het gebied van kwalitatief hoogwaardige paramedische dienstverlening. Al jaren beweegt en inspireert PACA mensen met gezondheidsproblemen om deze samen met ons aan te pakken. Wij hebben een doelgerichte, actieve aanpak waarin de cliënt centraal staat. Binnen ons centrum zijn alle fysiotherapeutische specialismen aanwezig

 

Samenwerking met FGN

Om onze visie uit te dragen in een grotere regio, is een sterke partner nodig. FGN is zo’n innovatieve en vooruitstrevende partner. De samenwerking met FGN is voor ons dan ook een logische stap. Samen met FGN denken wij de zorg verder te kunnen ontwikkelen en vernieuwen, zonder  de persoonlijke aandacht en zorg voor cliënten uit het oog te verliezen.

 

Samenwerken met praktijken in de regio.

Vanuit deze overtuiging hebben wij samenwerking gezocht met kwaliteitspraktijken in de regio die dezelfde passie en toekomstvisie hebben. Door deze samenwerking zijn wij ervan overtuigd kwalitatief goede zorg te kunnen bieden in de regio.

U bent dan ook van harte welkom in een van onze praktijken.

U kunt ons vinden in: