• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Behandel mogelijkheden

Hier vindt u een overzicht van alle specialismen die wij aanbieden in onze centra

Algemene Fysiotherapie

De fysiotherapeut zoekt samen met u naar een passend behandeltraject, die voor u het meest prettig en effectief is én er voor zorgt dat de klachten in de toekomst niet opnieuw ontstaan.

Lees verder
Arbeids reintegratie

De arbeidsfysiotherapeut informeert, adviseert en behandelt met als doel klachten en verzuim te voorkomen. Begeleiding kan ook  bestaan uit een (re-integratie)trainingsprogramma, een instructietraining op de werkplek of een werkplekonderzoek

Lees verder
Bekkenfysiotherapie

Een bekkenfysiotherapeut onderzoekt en behandelt klachten van de buik, lage rug, bekken en bekkenbodem bij mannen, vrouwen en kinderen.

Lees verder
Ergotherapie

Ergotherapie maakt het mensen mogelijk om (opnieuw) dagelijkse activiteiten uit te voeren of deel te nemen aan activiteiten in hun eigen omgeving.

Lees verder
Fysiotherapie na trauma

Voor behandeling na complexe traumata is de trauma fysiotherapeut de aangewezen persoon om u weer op te trainen zodat u weer aan het dagelijks leven deel kan nemen.

Lees verder
Geriatrie fysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare groepen met een hoge biologische leeftijd die te maken krijgen met lichamelijke problemen

Lees verder
Handfysiotherapie

Handfysiotherapie richt zich speciaal  op de revalidatie/behandeling van letsels aan hand(en), vingers, duim en pols(en).

Lees verder
Hartrevalidatie

De hart-longfysiotherapeut richt zich op patiënten met aan de luchtwegen of hartgerelateerde klachten of -aandoeningen

Leesmeer
Haptotherapie

Een haptotherapeut helpt je de signalen die je voelt te vertalen. d.m.v. gesprekken, ervaringsoefeningen en aanraking, te luisteren naar je lichaam.

Lees verder
Kaak fysiotherapie

De orofaciaal fysiotherapeut helpt bij problemen met de spieren en gewrichten in het hoofd of halsgebied en met het kauwstelsel.

Lees verder
Kinderfysiotherapie

De kinderfysiotherapeut richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Wanneer een kind problemen ondervindt met bewegen, is de kinderfysiotherapeut de aangewezen behandelaar

Lees verder
Kinderhaptotherapie

Kinderhaptotherapie is onder andere geschikt voor kinderen met gedragsproblemen, ziektes, moeite met slapen, verstoorde stoelgang.

Lees verder
Longrevalidatie

De longfysiotherapeut richt zich op patiënten met aan de luchtwegen gerelateerde klachten of -aandoeningen

Lees meer
Manuele therapie

Manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen .

Lees verder
Oedeem- Huidtherapie

Oedeemtherapie (lymfedrainage) is een specialisme binnen de fysiotherapie gericht op het behandelen van zichtbaar en onzichtbaar oedeem. 

Lees verder
Oncologische fysiotherapie

Een oncologiefysiotherapeut onderzoekt, behandelt en begeleidt mensen met kanker met zowel lichamelijke en psychische klachten.

Lees verder
Orthopedische pre- en postoperatieve revalidatie

Actieve doelgerichte revalidatie voor of na een orthopedische ingreep

Lees verder
Psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie is gespecialiseerd in de behandeling van spannings- en stressklachten.

Lees verder
Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie focust zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures of klachten waarmee sporten verhinderd wordt.

Lees verder
Traumafysiotherapie

Multidisciplinair afgestemde zorg tussen traumachirurg, 2de-lijnsfysiotherapie en eerstelijnsfysiotherapie

Lees verder
Echografie/Shockwave/Epte