• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Functioneel Trainen Ouderen (FTO)

Regie in eigen handen houden, ook wanneer u ouder wordt. Dat is ons doel met Functioneel Trainen Ouderen. Een vernieuwend (groeps)programma waarin u één keer per week getraind wordt met oefeningen die u daarnaast ook thuis kunt uitvoeren. Deze training kan ook aan huis gegeven worden.

 

Door het trainen van dagelijkse activiteiten zorgen wij ervoor dat u langer zelfstandig blijft in uw huis en in uw omgeving.

 

De training wordt gegeven door één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten op dit gebied en start met een intake. Op deze manier sluit het programma optimaal aan bij uw niveau en wensen. U kunt individueel trainen maar er uiteindelijk ook voor kiezen om in een groep deel te nemen aan onze Medische TrainingsTherapie met een Senior Fit abonnement.

Door met elkaar bezig te zijn, zult u ervaren dat deze training niet alleen functioneel is, maar bovenal erg leuk! Vraag naar de mogelijkheden voor dit abonnement. Dit is overdag tussen 9.00 en 16.00 uur. Komt u met uw partner, dan krijgt u beide € 5,00 korting op dit abonnement. Bel vrijblijvend voor informatie 071-3313450.